Tájékoztatás felnőttképzésről

Tisztelt Hölgyem / Uram!
Kedves Leendő Résztvevőnk!

Intézményünk, az “IOSZIA” Duális Szakképési és Felnőttképzési Intézmény Kft. különböző tanfolyamokat kíván indítani az Ön lakókörnyezetében (mellékelten csatoltam a képzési tájékoztatót).
Több, mint 10 éves oktatási tapasztalattal rendelkezünk, kiváló oktatók, szakemberek tanítanak képzéseinken, vidékről is könnyen megközelíthető helyszíneken folyik az oktatás, rugalmas, udvarias hozzáállással kezeljük résztvevőinket, speciálisan kidolgozott, kedvezményes árú jegyzeteket, tankönyvekket biztosítunk ügyfeleinknek.
A képzések díjai részletekben is fizethető, illetve különböző képzésidíj-csökkentő kedvezményeket is tudunk biztosítani.

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor továbbítsa ezt a lehetőséget ismerőseinek is, hiszen a tudás megszerzéséhez mindenkinek lehetőséget kell biztosítanunk!

A mellékelt regisztrációs lappal – kötelezettség nélkül – tud bármelyik tanfolyamunkra regisztrálni, amelyet e-mailben vagy postai úton várunk.

További kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a tájékoztatóban feltüntetett elérhetőségeinken, amelyeken szóban is leadhatja jelentkezését, amely alapján kollégánk regisztrálja Önt a kiválasztott tanfolyamra!

Várjuk Önt!

Tiszteletteljes üdvözlettel:

Mészáros Szabina
Oktatásszervező
kepzes@ioszia.hu
06/37-301-649

Tájékoztató képzésekről

Regisztrációs lap

 

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.
Adószám: 13531223-2-42 – Cégjegyzékszám: 01-09-283044
Cím: 1066 Budapest, Teréz körút 12. – Telefon: +36(37)301-649
E-mail: kepzes@ioszia.hu
– Web: www.felnottkepzes.hu
Felnőttképzési engedélyszám: E-000526/2014