Beiskolázási támogatás

Értesítünk minden iskolás gyermeket nevelő szülőt, hogy Magyarbóly Községi Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határozott, hogy minden magyarbólyi lakcímmel rendelkező általános iskolás, közép- és felsőfokú (alapképzés, nappali tagozat) tanulmányokat folytató gyermek részére beiskolázási támogatást folyósít.

A támogatás összege egységesen, tanulónként 10.000.- Ft.

A beiskolázási támogatást kérelmezni kell, a kérelem letölthető a www.magyarboly.hu (lásd támogatási kérelem letöltése a lap alján) weboldalról, az önkormányzat facebook oldalán a fájlok közül, vagy nyomtatott formában hozzá lehet jutni a Hivatalban is. A kérelmet aláírással ellátva, nyomtatott formában szükséges beadni.

A beiskolázási kérelem benyújtására nyitva álló határidő: 2020. szeptember 30.

A határidő jogvesztő, az ezt követően beérkezett kérelmek érdemi vizsgálat nélkül elutasításra kerülnek. A kérelem benyújtására a törvényes képviselő jogosult.

Iskolalátogatási igazolás csatolása kötelező minden olyan tanuló esetében, akik nem a Magyarbólyi Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskolába járnak. (Iskolalátogatási igazolást e-mail címre megküldve is elfogadunk: magyarboly@jegyzombo.t-online.hu)

Jövedelemigazolás csatolására nincs szükség.

Kérdés esetén a hivatal a rendelkezésükre áll a 72/456-106 telefonszámon, a magyarboly@jegyzombo.t-online.hu email címen, vagy ügyfélfogadási időben a magyarbólyi hivatalban (Magyarbóly, Vasút u. 15.)!

Támogatási kérelem letöltése